Verschil te maken

Sterker nog, wat ik elke dag doe, is het verschil te maken op basis van waarden die ik van belang acht, waarden die ik als mens meebreng, ik doe wat ik ten diepste ben."

U bevindt zich hier: Home Workshop: Dit is mijn invloed

Voor wie
Voor medewerkers, ZZP-ers of hele teams die graag het spel van beïnvloeding op een duidelijke, directe en pragmatische manier willen leren om vervolgens toe te passen.

Wat gaan we doen
De workshop heeft een heldere opbouw die begint bij wat is beïnvloeding, wat zijn de zes universele principes van beïnvloeding en de krachten van en rond een eerste indruk. Vervolgens wordt er, met behulp van een acteur, intensief geoefend met de verschillende beïnvloedings-instrumenten.

Dan wordt het persoonlijk, wie ben jij als beïnvloeder, wat is je ‘natuurlijke’ manier van beïnvloeden. Wanneer werkt die wel en wanneer niet, hoe kun je meer en beter bewust gedrag inzetten om te beïnvloeden en daarmee je doelen te bereiken.

Hoe maak je gebruik van de persoonskenmerken van degene die je wil beïnvloeden. Ook dit wordt weer met behulp van een acteur intensief geoefend en ervaren.

Deelnemers aan de workshop zal vooraf worden gevraagd een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen.

Bereid je voor een op intensieve workshop die ook op persoonlijke niveau het nodige van je vraagt.

Het resultaat
Na de workshop ben je in staat bewust gedrag in te zetten en daarmee die invloed uit te oefenen waarmee (persoonlijke) doelen worden bereikt

Jack-Welch-Quotes-2-1024x421.jpg