U bevindt zich hier: Home Ons team

   Robert Flierman

Site Robert profielfoto copy

Ik ben Robert (58) en afgestudeerd bedrijfskundige in Groningen. Meerdere werkgevers o.a. VNU/Sanoma, Post NL en Robeco, altijd  op het terrein van de marketing, veelal in managementposities. 

Na 25 jaar in het bedrijfsleven ben ik gaan nadenken over het begrip werk; wat is het, welke wetmatigheden spelen een rol, maar vooral wat moet werk opleveren? Ik heb daar 2 boeken over geschreven met de titels ‘Ik ben er klaar mee’ en het ‘Barbapapa- ondernemerschap’. Deze boeken gaan over zinvol werken, persoonlijkheid en ondernemerschap.

Sinds 2010 ben ik zelfstandig coach/trainer. Men omschrijft mij als vriendelijk, scherp en geestig. Ik heb ontzettend veel plezier in het geven van trainingen; de interactie, het ontstaan van inzichten en natuurlijk de reacties van de deelnemers 'dat ze echt hier iets aan hebben'.

Mijn favoriete citaat is van Nietzsche “Wie zichzelf niet gehoorzaamt, gehoorzaamt een ander.”

 

 

 

Jeroen van Dijk

Site Foto jeroenbasvandijk copy copy copy copy

Ik ben Jeroen (40) en werk als trainer/coach voor o.a. de Slinger van Eigenheid. Ik heb zowel een technische als een creatieve achtergrond en ben uiteindelijk afgestudeerd als drama docent. Na mijn opleiding heb ik mij verder ontwikkeld tot trainingsacteur, trainer en coach. Inmiddels ben ik dit alweer ruim 15 jaar en om me te verbreden ben ik op dit moment in opleiding tot PRI-therapeut.

Wat ik het leukste van mijn werk vind is het werken met mensen en om te zien hoe ik iemand ondanks dat ik vaak met groepen werk toch maatwerk kan geven. Natuurlijk moet het wel leuk zijn, dus met een nodige dosis humor probeer ik er altijd een leerzame en leuke dag van te maken!

team.jpg